ДАН СТАРИХ

                   ДАН СТАРИХ 1.ОКТОБАР ОБЕЛЕЖЕН

     У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ  ,,ПАВЛЕ САВИЋ“ У МИРИЈЕВУ

2013 – 2014.год.

Поводом обележавања 1.октобра – Међународног дана старих, у Основној школи ,,Павле Савић“ организовано је више активности. Циљ је био да се продубе односи на релацији млади-стари, подстакну деца и њихове баке и деке на међугенерацијску солидарност, развије веће поштовање и уважавање старијих, као и да се изрази захвалност млађих за време и подршку коју добијају од бака и дека.

Одељење 3-8 са учитељицом Данијелом Чоловић позвало је баке и деке, да им у уторак на последњем часу буду гости у њиховој учионици. Након поздрава, лепих жеља и захвалности које је учитељица упутила присутнима, ученици су приказали припремљен програм. Уследила су питања ученика за баке и деке везана за предмет који ове године изучавају –  Народна традиција (живот, школовање, игре и разонода у време када су они били деца). Ученици су поделили припремљене честитке, а потом је уследило фотографисање као успомена на овај сусрет.

Одељење 4-2 са учитељицом Горданом Вранић је на свој начин посветило време бакама и декама. У оквиру часа ликовне културе разговарали су на који начин се они као деца могу захвалити својим бакама и декама за све лепе тренутке које им они поклањају. Сваки ученик је направио Захвалницу, коју ће поклонити баки или деки.

3 – 8

4 – 2

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.